Despre noi

Cine suntem

Satisfactia Clientilor este unul dintre scopurile principale ale societatii Seleniu. Venind in intampinarea cerintelor acestora incercam sa fim intotdeauna prima lor optiune in achizitionarea de produse de securitate si divertisment in domeniul auto.

Printre serviciile pe care le oferim se numara : consultanta in alegerea celor mai potrivite sisteme de securitate si de divertisment si instalarea acestora in cele mai bune conditii, servicii de intretinere si reparatii auto (mecanica, electrica, geometrie).

Serviciile oferite nu se limiteaza la vanzarea produselor si nu se sfarseste odata cu livrarea acestora, Seleniu 97 oferind clientilor servicii post-vanzare, garantie si post-garantie, etc.

Echipa noastra va sta la dispozitie

O echipa temeinic pregatita profesional, un departament de service si de consultanta tehnica si financiara antrenate in aceeasi idee a satisfacerii permanente a clientului!
CU CE NE OCUPAM NOI?

Satisfactia clientilor este unul dintre scopurile principale ale societatii Seleniu. Venind in intampinarea cerintelor clientilor oferinm solutii optime potrivite fiecaruia!

MAGAZIN DE PREZENTARE

Gama foarte larga de produse si branduri cunoscute in domeniul auto, sustinuta de un stoc permanent si o reinoire continua a gamei, sunt un raspuns prompt la solicitarile clientilor

CINE SUNTEM

O echipa temeinic pregatita profesional, un departament de service si de consultanta tehnica si financiara antrenate in aceeasi idee a satisfacerii permanente a clientului

CALITATE GARANTATA!

Produsele comercializate de catre firma noastra respecta standarde ridicate de calitate, acestea fiind selectate din oferta unor producatori de renume din domeniul auto

CE PUTEM FACE PENTRU DUMNEAVOASTRA

Magazinul nostru online va poate prelua comenzile in orice moment, procesarea si expedierea realizandu-se in maxim 24 de ore pentru produsele aflate in stoc.

Oferta noastra contine cele mai competitive produse, menite sa satisfaca standarde inalte de calitate la preturi cat mai accesibile.

Firma noastra colaboreaza cu cele mai bune firme de curierat pentru a va putea livra produsele dorite rapid si in siguranta.

Atat departamentul nostru tehnic cat si cel financiar va stau la dispozitie pentru a va oferi prompt suportul si informatiile de care aveti nevoie.