Istoric firma


Nascuta din dorinta de a oferi servicii de inalta performanta si activand intr-un segment de piata aflat intr-o permanenta schimbare, societatea Seleniu s-a impus rapid pe piata sistemelor de alarma si divertisment, avind o evolutie spectaculoasa, devenind in doar cativa ani, una dintre cele mai sigure si de incredere companii de profil din Romania.

Experienta in domeniul afacerilor, dobandita in anii anteriori infiintarii acestei societati, prin dezvoltarea unor relatii de colaborare cu parteneri precum ALLTROM, NET SISTEM, FALCON ELECTRONIC, ROMANO ELECTRO, s-a dovedit a fi benefica pentru evolutia societatii nou infiintate, pe o piata fluctuanta, cum este cea din Romania.

Conceputa initial ca o structura specializata in lucrari de intretinere si reparatii pentru obiecte de uz casnic, ulterior pentru autoturisme, societatea s-a adaptat cerintelor pietei dezvoltandu-si capacitati de prestari servicii pentru autoturisme prin deschiderea unui magazin specializat in comercializarea de sisteme de alarmare si accesorii auto.

Serviciile complete (comercializare , instalare, depanare si intretinere sisteme de alarma) combinate cu posibilitatea achizitionarii de piese auto import si accesorii existente in stoc sau prin comenzi onorate intr-un timp foarte scurt au facut ca trotuarul din fata magazinului sa devina repede neincapator, creand necesitatea amenajarii unui spatiu special destinat pentru instalarea alarmelor si accesoriilor.Acest spatiu a fost extins de la an la an iar in prezent societatea detine un spatiu de lucru de 1500 metri pe 6 nivele compus din magazin si 17 rampe de lucru unele echipate cu elevatoare si 3 posturi de lucru mobile care se deplaseaza la reprezentantele auto pentru echiparea autoturismelor comercializate.

Evolutia a fost sustinuta prin largirea gamei de produse, prin cresterea numarului de personal calificat, evolutie reflectata intr-o crestere constanta a cifrei de afaceri. Extinderea afacerilor s-a facut treptat, printr-o atenta selectie a partenerilor contractuali, coroborata cu dorinta de a cuprinde o piata cat mai variata, din toate zonele tarii. Astfel, in prezent, s-au conturat relatii stabile, atat in ceea ce priveste vanzarea de alarme si sisteme audio, cat si in domeniul prestarilor de servicii, cu o serie de parteneri precum AutoCobalcescu, Grand Garaj, Adras, Meridian,BNR,BCR,Ministerul justitiei, Apolodor Avia Motors gratie unei retele de colaboratori castigati prin seriozitate si professionalism.

O echipa ce conlucreaza pentru a satisface cerintele clientilor este cea mai simpla descriere a celor ce contribuie la sucesul SC SELENIU 97. Pentru a raspunde cel mai bine cerintelor diverse ale clientilor si totodata ale unei piete in permanenta schimbare, am considerat ca specializarea si cresterea competentei fiecarui angajat doar pe anumite domenii implicate in vastul domeniu auto contribuie intr-o masura mai mare atat la succesul profesional al angajatilor cat si al firmei.

CASTIG RECIPROC: Acesta este crezul nostru: in tot ceea ce facem cautam sa adoptam doar solutiile in care fiecare parte implicata are de castigat, indiferent ca vorbim de angajati, de clienti, de firma sau de furnizori. Si reusim acest lucru prin indeplinirea angajamentelor, receptivitate, adaptabilitate si respect fata de angajat si fata de client deopotriva.