Termeni si conditii de utilizare


Site-ul Seleniu.ro este operat si administrat de catre S.C. Seleniu 97 SRL cu sediul in Bucuresti, Strada Barlea Nr. 1, sector 5, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/24/1997, Cod Unic de Inregistrare: 9051687.
Prin utilizarea site-ului Seleniu.ro va dati acceptul Dvs. in ceea ce priveste Conditiile de Utilizare specifice acestuia.
Ne rezervam dreptul de a actualiza sau modifica informatiile de pe acest site oricand, fara notificare prealabila.
Permanent incercam sa va oferim o acuratete maxima a informatiilor prezentate pe acest site – pentru erorile survenite nu ne vom face raspunzatori in nici un fel.
Absolut toate informatiile folosite la inregistrarea contului Dvs. vor fi folosite doar de catre S.C. Seleniu SRL in relatia cu Dvs si nu vor fi dezvaluite nici unei terte persoane.
In cazul unor defectiuni, produsele defecte se vor trimite furnizorului(importatorului) la adresa specificata in certificatul de garantie urmand ca acesta sa le repare sau sa le inlocuiasca cu altele noi, dupa caz.
Preturile afisate si promotiile sunt valabile doar pentru comenzile online. Produsele achizitionate online pot fi ridicate si direct din magazin.
Notificarea automata primita pe email de catre Cumparator are doar rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. In urma lansarii comenzii veti fi contactat de un operator in vederea confirmarii stocului si stabilirea detaliilor de livrare.
Livrarea produselor comandate se face prin curier rapid in termen de 48 de ore de la efectuarea comenzii pentru produsele aflate pe stoc si in termen de 2-5 zile pentru cele aduse la comanda.