0 produs(e) in cosul tau
Seleniu
Producatori

Folie geamuri auto autorizata RAR marca LLumar

399.99RON

Foliile auto protejeazã, atât pe dvs, cât ºi autoturismul dvs de efectele dãunãtoare solare.
La dezvoltarea foliilor auto LLumar, pe lângã scoaterea în evidenþã a esteticii autoturismului, serveºte ºi la protejarea dvs. Foliile noastre filtreazã efectele dãunãtoare a cãldurii ºi razele orbitoare solare, iar în acelaºi timp transmit lumina, ca sã ofere o priveliºte mai clarã ºi confortabilã. Folii antiefracþie existã ºi pentru autoturisme. Folia antiefracþie este aplicat pe interiorul geamului, astfel menþinând într-o bucatã cioburile geamului spart-reducând pericolul vãtãmãrii corporale, totodatã pãstrând hoþii la distanþã.
Toate foliile auto sunt dotate cu cel mai puternic ºi durabil strat de anti-zgâriere din industrie, astfel evitând zgârierea acestora prin multiplele miºcãri ale geamurilor culisante. Mai departe, toate foliile noastre sunt dotate cu un strat absorbant de raze UV care filtreazã 99,9 % (Folii UVShield) din raze , astfel reducând semnificativ pericolul decolorãrii interiorului maºinii sau apariþia bolilor dermatologice provocate de razele UV prin geamuri. Folia auto LLumar beneficiaza de 5 ani garantie.

Pretul afisat are caracter informativ si este calculat pentru o masina Dacia Logan si Sandero pentru geamurile spate si haion Acesta difera la alte masini in functie de numarul geamurilor ce urmeaza a fi foliate de suprafata  si planeitatea acestora

 

 

 
 Comentarii