0 produs(e) in cosul tau
Seleniu
Producatori
Interfata Mirror Link Kenwood KCA-ML100
 
 
 
 
665.68RON 552.75RON

Despre noi

Locul 1 in topul firmelor din Sectorul 5 Locul 3 in topul firmelor din Bucuresti

Politica noastra este Calitatea

Satisfactia Clientilor este unul dintre scopurile principale ale societatii Seleniu. Venind in intampinarea cerintelor Clientilor incercam sa fim intotdeauna prima lor optiune in achizitionarea de produse de securitate si divertisment oferindu-le solutii optime potrivite fiecaruia.

Printre serviciile pe care le oferim se numara : consultanta in alegerea celor mai potrivite sisteme de securitate si de divertisment si instalarea acestora in cele mai bune conditii, servicii de intretinere si reparare auto (mecanica, electrica, geometrie). Serviciile oferite de societatea Seleniu clientilor nu se limiteaza la vanzarea produselor sau se sfarseste odata cu livrarea acestora, oferind clientilor nu doar solutii tehnice ci si consultanta pre-vanzare si post-vanzare, solutii financiare, servicii de garantie si post-garantie.


In concluzie asiguram satisfactia clientilor

Magazinul nostru este creat pentru a accentua dinamismul ce caracterizeaza domeniul AUTO dar si pentru a oferi confortul si siguranta necesara clientilor nostri. Designul modern si spatiile generoase de expunere vin in intampinarea dorintei clientilor de a vizualiza cat mai multe din produsele comercializate. Gama foarte larga de produse si branduri cunoscute in domeniul Auto, sustinuta de un stoc permanent si o reinoire continua a gamei, sunt un raspuns prompt la solicitarile clientilor.

Societatea Seleniu si-a propus si a reusit inca de la inceput sa vina in intampinarea tuturor nevoilor clientilor sai oferind solutii profesionale la problemele acestora.

Gratie unei echipe temeinic pregatite profesional, a unui departament de service precum si celui de consultanta tehnica si financiara, antrenate in aceeasi idee a satisfacerii permanente a clientului, oferim astfel solutii adaptate pentru fiecare in parte. Specialistii nostri au pregatirea profesionala necesara pentru a interveni pe orice tip de autotutism.

De asemenea, specialistii nostri va pot ajuta la instalarea noilor sisteme achizitionate, precum si la diagnosticarea si depanarea defectiunilor vechiului dumneavoastra sistem. Dumneavoastra puteti privi desfasurarea lucrarii sau va puteti relaxa navigind pe internet sau prin magazinul nostru virtual.


Putem afirma ca oferim solutii complete pentru CONFORTUL SI SIGUTANTA dumneavoastra:


Va asteptam pentru o colaborare cat se poate de placuta !!!

Avantajele Seleniu :

  • Furnizorii nostri sunt selectati cu grija, produsele comercializate de noi insemnand CALITATE, INOVATIE si SERVICII in folosul clientilor nostri
  • Preturi deosebit de competitive  
  • Promptitudine la livrarea produselor, datorata mentinerii unui stoc permanent si divers de produse in magazinul nostru  
  • Consultanta in alegerea celor mai potrivite solutii de cumparare si cele mai accesibile sisteme de vanzari
  • Amabilitatea si competenta angajatilor 
  • Rapiditate in asigurarea service-ului si asistentei tehnice in perioada de garantie si post-garantie
Consultanta de specialitate pentru cumpararea sistemelor de alarma si divertisment pentru clientii persoane fizice cat si pentru societati comerciale si institutii.